Private lease bij Maas leasing

Zorgeloos autorijden tegen een vast tarief per maand

Wat is private lease?

Jij regelt de brandstof, wij regelen de rest. Met private van Maas Leasing betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van een nieuwe auto. Waar je bij een eigen auto nog de kosten betaalt voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting, is dit bij onze private lease service verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag. Maas Leasing is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease zodat wij u in alle zekerheid het goede gevoel kunnen geven als u kiest voor private lease. Zo geven wij u als consument 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

Keurmerk Private Lease

Kies de auto zoals jij deze wenst te rijden

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod voordelige leasemodellen van merken als Audi, Volkswagen, Seat en SKODA. Elk model heeft zijn eigen karakter. De een is voor de sportieve rijder en de ander is weer ideaal voor gezinsgebruik. Heeft u graag een navigatiesysteem in uw auto? Dat kan. U mag de auto zelf helemaal samenstellen die voldoet naar uw wensen. Wilt u toch wat extra advies dan kunnen we dit uiteraard ook samen doen.

Offerte aanvragen

Kies de looptijd welke bij u past

U kiest de ideale looptijd waarvan u denkt dat het beste bij u past. Ook hier kunnen wij u bij assisteren. Het maandbedrag zal afhangen van u gewenste looptijd. Hoe langer de looptijd, hoe goedkoper het maandbedrag. Bij ons heeft u de keuze om een auto te leasen van een looptijd van 12 tot 60 maanden. Inderdaad, een looptijd vanaf 12 maanden indien u ervoor kiest om korte periode te leasen. Wij zorgen er samen voor dat u de juiste keuze maakt.

De overeenkomst

Onder het genot van een kop koffie zullen we samen de gemaakte overeenkomst bekijken en onze adviseurs zullen dit tot in details voor u uitlichten. Nogmaals, wij zorgen voor eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten. Ons team staat voor u klaar. Wij zijn Maas Leasing en wij zorgen ervoor dat u de perfecte auto match zult vinden die voldoet aan uw wensen.

Veel plezier met uw nieuwe auto

Neem contact op