bekeuringen

we kunnen er helaas niet omheen

Hoe graag we ook zouden willen, onder bekeuringen kunnen we niet uitkomen voor je. We ontvangen bekeuringen vanuit verschillende instanties zoals het CJIB en gemeentes, maar ook beschikkingen uit het buitenland. Beschikking inzien of bezwaar maken? We informeren je graag verder.

bekeuring raadplegen

Heb je een factuur van ons ontvangen met betrekking tot een bekeuring? Dan is deze bekeuring reeds betaald. Je kunt jouw bekeuring dan downloaden in een PDF-bestand via een module die te bereiken is via de onderstaande knop. Op basis van jouw kenteken en beschikkingsnummer is het mogelijk om de beschikkingen te raadplegen.

Bekijk nu jouw bekeuring

bezwaar maken

Is een bekeuring onterecht? Maak gemakkelijk bezwaar tegen boetes met Appjection. Wij ondersteunen jou graag in het opkomen voor jouw rechten. Daarom is Maas Leasing een samenwerking aangegaan met Appjection. Zij helpen jou om gemakkelijk en kosteloos bezwaar te maken tegen onterechte verkeersboetes.

Maak nu bezwaar

Doorbelasten of doorsturen?

Zo als je het hebben wil, kun je het krijgen bij Maas Leasing. Afhankelijk van de afspraken in het leasecontract wikkelen we de verwerking van bekeuring op twee manieren af.

Doorbelasten

Standaard belasten we de boete door aan de contractant / werkgever. Zo ben je er zeker van dat er geen betaling wordt vergeten en er een verhoging wordt doorbelast. Aan deze afhandeling zijn administratiekosten verbonden, ook dat is standaard.

Ben je het niet eens met de boete?

Bezwaar maken kan altijd, ook als wij de boete al hebben voldaan. Lees hieronder verder over het maken van bezwaar.

Doorsturen

Maas leasing biedt de mogelijkheid om in plaats voor doorbelasten, de boetes per e-mail door te sturen aan contractant of indien gewenst aan de berijder.
Je zorgt dan zelf voor een tijdige betaling en voorkomt hiermee onze administratiekosten maar het is belangrijk dat je ons voorziet van de juiste mailgegevens In de e-mail is een link opgenomen naar de beschikking en bevat een link waarmee je veilig en snel de beschikking met iDeal kunt betalen.

Hey! heb jij onze handige Berijder app eigenlijk al?