Laten we iets inplannen!

We zien er naar uit om kennis met je te maken

om te ontdekken of we je kunnen helpen met jouw mobiliteitsbehoefte. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld in een persoonlijk gesprek, online via Teams of Google Meet of gewoon door een telefoongesprek. Wat jij prettig vindt. We plannen het gesprek wel graag in zodat we de tijd voor je kunnen nemen en de nodige voorbereiding kunnen doen.

WIl je ons formuier invullen?

Vooruitlopend op ons gesprek zouden we alvast wat informatie van je krijgen zodat we ons goed kunnen voorbereiden op ons gesprek. Dat praat nog makkelijker. Vul even onderstaand formulier in, dan zien / spreken we elkaar snel!

Of gewoon bellen voor afspraak?

Vul je liever geen formulier en vind je het prettiger om gewoon even te bellen om een afspraak in te plannen? Dan doen we dat gewoon. We zijn van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar.

Heb je een vraag? neem contact op met ons team

Wesley Bruins

088 02 07 500

Mail Wesley
Damon Groenendal

088 02 07 500

Mail Damon
Jeffrey van der Roest
Jeffrey van der Roest

088 02 07 500

Mail Jeffrey
Mark Oosterwijk

088 02 07 500

Mail Mark
Theo uittenbogaard

088 02 07 500

Mail Theo

OOK INTERESSANT

Audi A1 sportback

Audi A1 Sportback Slider


Dankzij zijn compacte afmetingen voelt de Audi A1 Sportback zich overal thuis, van stadsplein tot snelweg. En met zijn karakteristieke, vlotte design scoort de A1 Sportback meteen punten.

SKODA ENYAQ

SKODA ENYAQ

De ENYAQ iV is de ideale auto voor een weekend weg. Met een actieradius van 537* km rijd je naar de Ardennen en weer terug en hij is in staat om tot 1.200 kg* gewicht te trekken.

Volkswagen ID.4 Pro

Volkswagen ID.4


Maak kennis met de ID.4, de volledig elektrische SUV van Volkswagen met een actieradius tot 520 km*. Het ontbreekt je aan niets in de ID.4.

Interesse gewekt?

Wil je eens van gedachten wisselen om te ontdekken of Maas Leasing voor jouw onderneming iets kan betekenen?

Plan dan heel eenvoudig een afspraak met ons in.