Elektrisch rijden

Elektrisch rijden

De voordelen van elektrisch rijden:

  • Extra aftrekpost voor ondernemers: Als ondernemer heb je ook nog recht op de MIA.
  • Geen wegenbelasting en BPM
  • Betaal minder onderhoudskosten: Een elektrische auto heeft een stuk minder bewegende onderdelen. Ook hoef je de olie niet te verversen. Daardoor betaal je een stuk minder voor je onderhoudsbeurten.
  • Bespaar op je brandstofkosten: Een kilometer rijden op benzine of diesel is een stuk duurder dan op elektriciteit. Het ligt eraan waar je oplaadt, maar het kan zomaar 2 tot 3 keer goedkoper zijn om elektrisch te rijden.
  • Goed voor het klimaat: Geen uitstoot van CO2 tijdens het rijden.

CUPRA Born

Geniet van performance, gecombineerd met 100% elektrisch rijden. U rijdt de CUPRA Born nog dit jaar en profiteert als zakelijk rijder daarmee van 12% bijtelling.

ŠKODA ENYAQ

De elektrische SUV heeft een snellaadfunctie waarmee hij binnen maximaal 42 minuten* van 5 naar 80% kan laden. Daarnaast is hij in staat een gewicht tot 1.000 kg* te trekken.

Audi e-tron

De Audi e-tron rijdt elektrisch zonder dat van de daken te schreeuwen. Het design is vertrouwd Audi. Subtiele details verwijzen naar de moderne aandrijftechniek.


Hybrid

Het beste van twee werelden

Audi A3 Sportback

Als plug-in hybride combineert de Audi A3 Sportback TFSI e de voordelen van een verbrandingsmotor met de sterke kanten van een elektrische aandrijving.

Adresgegevens

Maas Leasing
Hanzeweg 1
2803 MC Gouda
(t.) 088-0207500