Zakelijk een auto leasen

Bereikbaar voor iedereen

Vragen? Bel +31 88 0207 500

Waarschijnlijk heb je wel al een idee van wat leasing is maar er zijn een aantal verschillende leasevormen. Elke leasevorm heeft zijn eigen kenmerkende voordelen die en voorziet in een goede invulling van een bepaalde mobiliteitsbehoefte. Van Full Operational lease, Flexibel Lease, Financial lease, Shortlease, Private Lease tot Netto Operational lease, we informeren je op deze pagina graag over de verschillen en de voordelen van iedere leasevorm.

Ruime keuze

In de showrooms van Maas Autogroep kun je op je gemak de meeste actuele Volkswagens, Audi’s, SEAT’s of SKODA’s bekijken én uitproberen middels een proefrit. Echter: Bij Maas Leasing heb je de keuze uit alle merken en modellen. Je bent dus niet gelimiteerd tot een van deze merken.

Ruime keuze

Alles is mogelijk

Aantrekkelijke tarieven

Helder en duidelijk

Wij denken met jou mee

Op maat gemaakte offerte

full operational lease

De populairste leasevorm in Nederland, en dat is niet zo gek want met Full Operational Lease bij Maas Leasing ben je volledig ontzorgt en verzekerd van onbezorgd autorijden. Je krijgt de beste service tegen een scherp en vast leasetarief per maand.

SEAT Arona

shortlease

Snel een representatieve auto tegen een vast maandtarief, maar zonder dat je er jaren aan vast zit? Dan is shortlease wellicht wat je zoekt.

Flexibel lease

Medewerkers gaan onverwacht uit dienst en dan staat die mooie leaseauto op de parkeerplaats geld te kosten. Herkenbaar? Voorkom hoge kosten voor het voortijdig beëindigen van leasecontracten door een flexibel leasecontract af te sluiten.

Inleveren leaseauto

OCCASION LEASE

Leasen met de kop eraf? Dat kan bij Maas Leasing. En ook met onderhoud en reparaties in begrepen. Uit voorraad leverbaar, dus kan je al lekker snel met je “nieuwe” auto rijden.

netto operational lease

Een mooi alternatief voor Financial lease maar dan tegen een lagere rente, off balance en een optie tot koop in plaats van de verplichting tot koop.

Full Operational Lease

Bedrijfswagens leasen

Ook voor het leasen van een bedrijfswagen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jaren lange ervaring in bedrijfswagens én de eventuele ombouw van voertuigen.

ONZE LEASE TOPPERS

Met onze lease toppers ben je verzekerd van een aantrekkelijk tarief op de meest populaire modellen van dit moment.

Brandstof
Private Lease

private lease

Private lease is onbezorgd in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Bij private lease zijn alle kosten inbegrepen: afschrijving, rente, afleverkosten, verzekering, schadeverzekering inzittenden, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, APK, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, (inter)nationale pechhulp, BTW en vervangend vervoer na 24 uur.

elektrsich rijden

Elektrisch rijden biedt veel voordelen, voor zowel werkgever als berijder. Benieuwd naar alle voordelen en ons aanbod?

Brandstof

interesse gewekt?

Wil je eens van gedachte wisselen om te ontdekken of Maas Leasing voor jouw onderneming iets kan betekenen? Plan dan een afspraak met ons in.

Afspraak maken