Netto operational lease

een mooi alternatief voor financial lease

Netto Operational lease

Wel de lusten van een Financial leaseconstructie in combinatie met de fiscale voordelen van Full Operational lease. En dat tegen een veel lagere rente dan bij financial lease.

Voordelen Leasevorm

  • Lage rente
  • Niet op jouw balans
  • Aankoopoptie, geen plicht

Verschil met financial lease

Een Netto Operational leasecontract bij Maas Leasing is een interessant alternatief voor Financial Lease. Bij Netto operational lease staat ook financiering van de auto centraal maar dan tegen een lagere rente dan bij financial lease. Als je kiest voor Netto Operational Lease bij Maas Leasing, dan kies je voor een leasecontract waarbij alleen de kosten voor rente, afschrijving en de wegenbelasting zijn opgenomen.

Off balance

De auto staat op naam van Maas Leasing en ook op onze balans. Zo houdt jouw onderneming meer werkkapitaal beschikbaar om te investeren in andere zaken. Omdat de auto niet op jouw balans staat kan geen investeringsaftrek krijgen, zoals bij financial lease.

Aankoopoptie

Door middel van een aankoopoptie is het mogelijk om aan het eind van het leasecontract eigenaar te worden van de leaseauto, maar het is geen aankoopplicht zoals bij financial lease het geval is.

Onbezorgd leasen

Interesse gewekt?

Wil je eens van gedachte wisselen om te ontdekken of Maas Leasing voor jouw onderneming iets kan betekenen?

Andere leasevormen

Er zijn veel verschillende leasevormen, ieder met z’n eigen voordelen. Ben je benieuwd welke leasevormen er nog meer zijn?