Zakelijk Leasen

Zakelijk Leasen

Full Operational Lease

Bij bedrijven, (overheids)instellingen en overige organisaties is Full Operational Lease de populairste leasevorm omdat de meeste risico’s dan door ons worden gedragen. U heeft geen aanschafkosten, Maas Leasing is en blijft eigenaar van de auto. Deze blijft dus bij ons op de balans staan, waardoor u als ondernemer meer werkkapitaal overhoudt en ook geen rekening hoeft te houden met de restwaarde. Bovendien worden (onverwachte) gebruikskosten geminimaliseerd en is de administratie zowel in tijd als qua uitvoering eenvoudig te doen. Daarbij heeft u de zekerheid van een vast maandelijks bedrag waarbij onderhoud, reparaties en eventueel schadeherstel zijn inbegrepen. U hoeft mogelijk alleen nog maar rekening te houden met fiscale bijtelling wanneer u voor privé gebruik meer dan 500 kilometers per jaar aflegt.


Financial Lease

Bij financial lease wordt de aankoopsom door ons gefinancierd, maar bent u als koper wél direct de economische eigenaar van de auto. Dit betekent dat u de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor u ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren. U koopt als ondernemer als het ware dus een auto op afbetaling. Zodra de leasetermijn is afgelopen, bent u volledig eigenaar en hoeft u de auto niet meer in te leveren. Dit betekent dat het maandelijkse bedrag dat u betaalt, een investering is in uw eigen auto


Short Lease

Zakelijke rijders kunnen bij ons ook kiezen voor shortlease, wanneer de auto voor een periode van 6 tot 12 maanden benodigd is. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer een bedrijf tijdelijk extra mankracht nodig heeft. Denk aan projectmanagers of -medewerkers die alleen voor de duur van een project worden ingezet.


Vraag uw vrijblijvende offerte aan

  Full Operational LeaseFinancial LeaseShort Lease

  Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Adresgegevens

  Maas Leasing
  Hanzeweg 1
  2803 MC Gouda
  (t.) 088-0207500