Over ons


Bij Maas Leasing weet u zeker dat u het gemak beleeft van onbezorgd rijden. Met ons veelzijdige aanbod van comfortabele personen- en bedrijfswagens durven we met een gerust hart te stellen dat wij uw behoefte aan mobiliteit optimaal kunnen invullen. Daarbij hoeft u bij ons niet vanaf uw beeldscherm te kiezen in welke auto u wilt rijden. U kunt ook een keuze maken in de vestigingen van Maas Autogroep en van tevoren ervaren of de door u gekozen vierwieler daadwerkelijk bij u past. Een leasemaatschappij met showrooms. Dat maakt kiezen voor Maas Leasing wel heel eenvoudig.


Theo Uittenbogaard

Theo heeft de nodige ervaring in de autobranche. In 2001 startte hij als verkoopadviseur, intussen kent hij de merken die Maas Leasing voert van haver tot gort. Sinds 2014 is hij verantwoordelijk voor de commerciële zaken bij de leasetak van Maas Leasing.

Sleutelwoorden
Extraverte persoonlijkheid, absolute autoliefhebber, ijzersterk geheugen, goedgehumeurd, loyaal, correct en efficiënt.


Mark Oosterwijk

Mark is in 2002 begonnen bij Van Beynum waar hij verschillende functies binnen de groep heeft uitgeoefend. Vanaf mei 2019 is Mark werkzaam bij Maas Leasing. 

Sleutelwoorden
Relatiemanager, commercieel, Gedreven


Joost van der Kolk

Joost is in 2007 begonnen bij Lease Connection. Vanaf mei 2019 is Joost werkzaam bij Maas Leasing. Door zijn jarenlange ervaring is Joost naast accountmanagement ook goed in de operationele zaken. Joost is een correcte, nette kerel met gevoel voor humor.”

Sleutelwoorden
Correct, net, humor.


Wesley Bruins

In 2014 heeft Wesley vanuit Van Beynum Autogroep de overstap naar Lease Connection gemaakt. Vanaf mei 2019 is Wesley werkzaam bij Maas Leasing. Wesley is een enthousiaste en gedreven jonge kerel met een affiniteit voor auto’s.

Sleutelwoorden
Enthousiast, gedreven.


Lars van der Voorn

Lars werkt sinds 2007 in de leasebranche en heeft diepgaande kennis van het vak. Hij is het meest op z’n plek in een commerciële functie waarin Lars zich kenmerkt zich door samenwerking met de klant en betrokkenheid binnen het volledige klantproces.

Sleutelwoorden
Humor, samenwerking, loyaal, doortastend, pragmatisch.