Over ons


Bij Maas Leasing weet u zeker dat u het gemak beleeft van onbezorgd rijden. Met ons veelzijdige aanbod van comfortabele personen- en bedrijfswagens durven we met een gerust hart te stellen dat wij uw behoefte aan mobiliteit optimaal kunnen invullen. Daarbij hoeft u bij ons niet vanaf uw beeldscherm te kiezen in welke auto u wilt rijden. U kunt ook een keuze maken in de vestigingen van Maas Autogroep en van tevoren ervaren of de door u gekozen vierwieler daadwerkelijk bij u past. Een leasemaatschappij met showrooms. Dat maakt kiezen voor Maas Leasing wel heel eenvoudig.

Het managementteam van Maas Leasing functioneert als een geoliede tweecilinder machine.

Theo Uittenbogaard

Theo heeft de nodige ervaring in de autobranche. In 2001 startte hij als verkoopadviseur, intussen kent hij de merken die Maas Leasing voert van haver tot gort. Sinds 2014 is hij verantwoordelijk voor de commerciƫle zaken bij de leasetak van Maas Leasing.
Sleutelwoorden
Extraverte persoonlijkheid, absolute autoliefhebber, ijzersterk geheugen, goedgehumeurd, loyaal, correct en efficiƫnt.

Marcel Oosterveld

Marcel is oorspronkelijk afkomstig uit de IT-wereld. In 2010 maakte hij de overstap naar de automotive sector en werd hij contractbeheerder bij een autoleasemaatschappij. Sinds 2014 is hij de operationele en logistieke spin in het web bij Maas Leasing.
Sleutelwoorden
Analytisch vermogen, snelle schakelaar, flexibele instelling, multitasker, onderzoeker, houdt van duidelijkheid.

Theo en Marcel worden bij hun werkzaamheden dagelijks ondersteund door een enthousiaste financieel-administratieve medewerkster die de cijfers scherp in de gaten houdt en beide heren voorziet van nuttige managementinformatie.