typisch maas leasing

Gewoon prettig

Maas Leasing is een universele leasemaatschappij met enthousiaste mensen zonder ster allures. Stropdas of werkbroek, wij maken geen onderscheid en het is ons doel om jou en jouw mensen maximaal te ontzorgen. Op een prettige manier.

Maas leasing maakt het gemakkelijk

Leasing op zichzelf is geen uniek product en je kan dat overal wel vinden. Maar Maas Leasing maakt het jou makkelijk: we helpen jou om de mobiliteitsbehoefte van jouw organisatie in te vullen, want daar ligt onze kracht en toegevoegde waarde. Van het vinden van jouw perfecte leaseauto tot vraagstukken over elektrificatie, het bepalen van kaders voor een wagenparkbeleid, het opmaken van een autoreglement met budgetstructuur, fiscaliteit en ritregistratie of het bieden van (online) tools om het overzicht op het wagenpark te houden, bij Maas Leasing ben je aan het juiste adres.

Maak kennis met ons team
Team Maas Leasing

Altijd scherpe tarieven

Helder en transparant.

Universeel

Alle merken zijn mogelijk.

Persoonlijke aanpak

Wij denken met jou mee.

Maas leasing, het beste van twee werelden:

onderdeel van maas Autogroep

Om de dienstverlening te verbreden is Maas Leasing in 1989 opgericht door Maas Autogroep. In de kern is Maas Leasing daarom een dealer leasemaatschappij met een MKB hart. Dat is de taal die wij spreken en die grote corporate leasemaatschappijen niet goed verstaan. Daarnaast is de combinatie leasemaatschappij en dealervestigingen zeer effectief omdat er zeer korte lijnen zijn met showrooms, voorraad en werkplaatsen. Dat maakt kiezen voor Maas Leasing wel heel eenvoudig.

Meer over maas autogroep

Maas Autogroep is een familiebedrijf en officiële dealer van de sterke merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Negen vestigingen met ondermeer een Schadeherstelbedrijf, Occasion- en Outletcenter en Leasemaatschappij is Maas Autogroep de meest all round dealergroep in het ‘Groene Hart’. Met bijna 300 medewerkers zijn we elke dag met veel passie aan de slag om onze klanten blij te maken.

Powered by volkswagen pon financial services

Maas Leasing is een label van Volkswagen Pon Financial Services en daarmee onderdeel van een krachtige en slagvaardige partij die ons tal van voordelen biedt zoals:

  • inkoopkracht / slagkracht
  • solide backoffice
  • mooie online applicaties
  • professionele berijderdesk

Wie of wat is volkswagen Pon Financial Services (VWPFS)?

Volkswagen Pon Financial Services biedt op automotive toegesneden financiële, verzekerings-, lease- en mobiliteitsproducten aan. Met ruim 180.000 leasecontracten in portefeuille behoort VWPFS tot één van de grootste leasemaatschappijen van Nederland. VWPFS heeft twee sterke aandeelhouders (Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings B.V.) die zorgen voor een solide basis van de organisatie. Dagelijks werken 550 gedreven medewerkers keihard aan een uitstekende dienstverlening.

Interesse gewekt?

Wil je eens van gedachten wisselen om te ontdekken of Maas Leasing voor jouw onderneming iets kan betekenen?

Plan dan heel eenvoudig een afspraak met ons in.