Waarom Maas Leasing?

Waarom Maas Leasing?

Redenen om uw auto bij Maas Leasing te leasen…

Betrouwbaar en persoonlijk
Maas Autogroep is dealer van bekende en betrouwbare merken: VW, Audi, Seat en Skoda. Oerdegelijke techniek, gecombineerd met doordacht design waardoor elk autotype een eigen uitstraling heeft, zodat u zelf kunt bepalen welke auto het beste bij uw persoonlijke karakter aansluit. Natuurlijk vindt u bij ons de nieuwste uitvoeringen met zuinige motoren en aantrekkelijke energielabels. Wilt u toch liever een ander merk? We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar we zorgen er hoe dan ook voor dat u in een auto rijdt waar u zich prettig in voelt.

Eén plek met een vast aanspreekpunt
Omdat wij deel uitmaken van Maas Autogroep, bieden wij alle benodigde services onder één dak. Van eerste advies op maat en het afsluiten van de leaseovereenkomst tot onderhoud, reparatie, en schadeafhandeling. Bovendien kunt u voor al uw wensen terecht bij één vast aanspreekpunt. U hoeft uw verhaal dus nooit meer dan één keer te vertellen en uw informatie wordt door de juiste persoon verwerkt. In feite krijgt u bij ons uw eigen accountmanager die er namens u voor zorgt dat alle zaken binnen onze muren tot in de puntjes worden geregeld.

Altijd in de buurt en 24/7 bereikbaar
Dankzij onze regionale binding met ‘de longen van de Randstad’ kunt u als inwoner van het Groene Hart altijd in uw eigen omgeving terecht bij één van de vestigingen van Maas Autogroep. Verder zijn wij tijdens kantooruren persoonlijk beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, zowel telefonisch als via onze website door de handige chatfunctie. Heeft u ons buiten die tijden dringend nodig? Dan belt u gewoon de alarmlijn en krijgt u echte mensen aan de telefoon in plaats van een antwoordapparaat. Wel zo persoonlijk.